Badkamer en toilet (Gastel)

De fam. Loos uit gastel heeft ons een mooie opdracht verschaft, wij mochten hier een badkamer en toilet renoveren. De badkamer welke zich op de begane grond bevind, deed al jaren dienst als opslag hok. Aangezien ze beneden wilden gaan slapen en dus ook douchen, hebben we deze in ere hersteld.

De badkamer was nog voorzien van bruin sanitair en een hoge douchebak. Niet bepaald meer van deze tijd dus. Dat is nu wel anders!

We hebben van de douchebak een inloopdouche gemaakt met easydrain, dit in combinatie met een grohe inbouwkraan  met luxe regendouche. Tevens in de douche 2 plachetten ingetegeld van Looox in de kleur rvs. De badkamer lijkt optisch groter door het gebruik van xxl tegels van vtwonen met het formaat 120 x 60 cm. Deze corten staallook geeft een warme luxe uitstraling, in combinatie met het houten badmeubel een fraai geheel!

De toilet was voorheen staand, hier hebben we een hangtoilet van gemaakt met een geberit spoelsysteem en geberit icon toiletpot. Hier is hetzelfde type tegel gebruikt als in de badkamer, echter nog een slagje groter namelijk 160x80 cm. Hierdoor hebben we geen onderbrekende voegen over de lengte, aangezien toilet 158 cm lang is. De fraaie sprokkel spiegel bij de fontein en boedha beeld geven de toilet een landelijke uitstraling!

De klant was uitermate tevreden, en is direct na de verbouwing beneden gaan slapen. Ze genieten nu volop van hun nieuwe badkamer en toilet.